Logo Huisonderwijs Amsterdam
Stichting onderwijs aan zieke kinderen Amsterdam
opmaakitem
Logo Huisonderwijs Amsterdam
opmaakitem
Stichting onderwijs aan zieke kinderen Amsterdam

Jaarverslag 2020

Voor iedereen was 2020 een ongekend jaar vanwege corona. Voor Hidde liep het nog een tikkeltje beroerder maar hij pakte alle hulp die hij kon krijgen aan.
Verder algemene gegevens van dit uitzonderlijke jaar, evenals het financiële jaarverslag. 

Ziekenhuis

Wat als een kind in het ziekenhuis ligt?
Voor leerlingen die in het ziekenhuis worden opgenomen of die regelmatig ziekenhuispoli’s moeten bezoeken, raden wij scholen en ouders aan contact op te nemen met de Consulenten Onderwijsondersteuning Zieke Leerlingen. Voor leerlingen (van poli’s) in Academische Ziekenhuizen in Amsterdam, VUmc en AMC, zijn dat de consulenten van de Educatieve Voorziening Amsterdam, tel. 020-5668952. Voor Amsterdamse leerlingen (van poli’s) in niet-academische ziekenhuizen in Amsterdam en het Revalidatie Centrum Amsterdam zijn dat de Consulenten Onderwijsondersteuning Zieke Leerlingen van het ABC, tel. 020-7990010. Voor leerlingen die (regelmatig) in andere regio’s dan de Amsterdamse naar school gaan, raden we aan www.ziezon.nl te raadplegen en daarop de betreffende consulenten te zoeken.

Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd zelf bellen of mailen.

Als de leerling van een Amsterdamse school na opname in het ziekenhuis nog enige tijd thuis moet revalideren, kunt u huisonderwijs aanvragen, mits de school en de ouders achter het huisonderwijs staan.