Logo Huisonderwijs Amsterdam

Actueel

Hieronder treft u de laatste ontwikkelingen aan: 

Folder 2018-2019

In de folder m.b.t. schooljaar 2018-2019 vindt u in een oogopslag de belangrijkste informatie voordat u een aanvraag huisonderwijs doet. Ook chronisch zieke leerlingen kunnen we tijdelijk helpen zolang de aanvraag voor structurele ondersteuning in het kader van passend onderwijs nog in behandeling is bij een van de samenwerkingsverbanden. Van deze folder is ook een [...]

Lees meer..

Jaarverslag 2017

Ook na 115 jaar is de behoefte aan ons onderwijs nog steeds groot, maar we zijn natuurlijk wel met de tijd mee gegaan. In ons beknopte jaarverslag kunt u lezen hoeveel leerlingen we geholpen hebben en hoe het ons financieel vergaan is. En een kort memoriam voor onze oud-voorzitter Fred Hoogsteder die begin 2018 overleed.

Lees meer..

Studiemiddag 13 februari 2018

“Spuiten en Slikken op School” is de titel van de studiemiddag van februari 2018. Deze middag zal in het teken staan van medicijnverstrekking en medisch handelen op school. We organiseren de studiemiddag weer in samenwerking met de Educatieve Voorziening AMC/VUmc. Download hierboven de uitnodiging en het programma. Onderaan het programma kunt u lezen hoe u [...]

Lees meer..

Jaarverslag 2016

In 2016 hebben we weer veel leerlingen kunnen helpen. Xenia was daar één van. Naast haar relaas en de jaarcijfers ook een indruk van de samenwerking met een van de zorgcoördinatoren van een school voor voortgezet onderwijs.

Lees meer..

Dank jullie wel!!

Dank voor support!

Lees meer..

Studiemiddag 2017

Op 28 februari 2017 vindt onze jaarlijkse studiemiddag plaats. De titel luidt: ‘Met hoofdpijn naar school?! Evenals eerdere jaren organiseren we deze middag in samenwerking met de Educatieve Voorziening van AMC/VUmc. Voor de agenda en verdere informatie zie de bijlage.

Lees meer..

Jaarverslag 2015

Huisonderwijs blijft meer uren maken en June en Wander plaatsen cijfers in context…

Lees meer..

Studiemiddag 2016

De studiemiddag 2016 vindt plaats op 16 februari. Titel: Meer dan een beetje jeuk! Het thema is het atopisch syndroom. Zie de download voor de omschrijving en het volledige programma.

Lees meer..

Jaarverslag 2014

Jaarcijfers over 2014, Fred Hoogsteder neemt afscheid als voorzitter en Storm (Fons Vitae) over ondanks ziekte!

Lees meer..

Oproep docenten

Vooral voor exacte vakken kunnen we versterking gebruiken…

Lees meer..